داموندمگ

ییلد فارم شبکه فانتوم: معرفی 5 فارم برتر برای کشت سود در فانتوم

DAMOND
ییلد فارم شبکه فانتوم

ییلد فارمینگ به روش‌های مختلفی گفته می‌شود، که به کمک سپرده‌گذاری ارز دیجیتال می‌توانیم به صورت غیرفعال از دارایی خود سود کسب کنیم. برای این کار لازم است ییلد فارم مناسب شبکه خود را داشته باشیم. ییلد فارم‌ها می‌توانند در صرافی‌ها باشند. درواقع هرجایی که بتوانیم ارز دیجیتال سپرده‌گذاری کنیم ییلد فارم است و ما امروز به دنبال شناخت 5 ییلد فارم شبکه فانتوم هستیم.

ییلد فارمینگ چیست؟

ییلد فارمینگ (Yield Farming) در بحث ارزهای دیجیتال، به صورت کشت سود ترجمه می‌شود. در این فرآیند افراد یا همان سرمایه‌گذاران و فعالان صنعت کریپتو، مقداری از دارایی خود را قفل می‌کنند و درازای آن سود دریافت می‌کنند. بنابراین مشخص است که گستره‌ای از مفاهیم مربوط به درآمدزایی غیرفعال مانند استیکینگ، وام‌های دیفای و استخرهای نقدینگی در آن قرار می‌گیرند. در تمام این روش‌ها کاربران مقداری از کوین‌ها یا حتی توکن‌های NFT خود را در یک پلتفرم قفل می‌کنند و سپس تا موعد مقرر به پایان برسد، سود سپرده خود را دریافت می‌کنند. از این سپرده‌ها برای موارد مختلف اعم از وام‌های ارز دیجیتال و گسترش پروژه‌ها استفاده می‌شود.

به این ترتیب، ییلد فارمینگ یا کشت سود یک مفهوم کلی است که در بطن خود روش‌های مختلفی را برای درآمدزایی غیرفعال ارائه می‌دهد. در صنعت کریپتو به پلتفرم‌هایی که چنین امکاناتی ارائه می‌کنند، ییلد فارم گفته می‌شود، که به معنی محلی برای کشت سود است.

معرفی شبکه فانتوم

معرفی شبکه فانتوم

در این مقاله قصد داریم 5 ییلد فارم شبکه فانتوم، که بهترین امکانات را ارائه می‌کنند، معرفی کنیم، اما لازم است پیش از آن کمی با این شبکه آشنا شویم.

اتریم 1.0 با وجود تمام نوآوری‌هایی که در صنعت کریپتو ایجاد کرده است، مشکلاتی از قبیل مقیاس‌پذیری و کارمزد بالای شبکه دارد، که موجب شده است، شبکه‌های جانبی دیگری مبتنی بر اتریوم آغاز به کار کنند. اگرچه اتریوم 2.0 در راه است، اما این شبکه‌های جانبی توانسته‌اند محبوبیت زیادی کسب کنند.

یکی از این شبکه‌ها فانتوم نام دارد. این شبکه سرعت زیادی دارد و هر تراکنش را در تنها یک ثانیه به حالت ثبت نهایی می‌رساند، ضمن اینکه مقیاس‌پذیری بالایی نیز دارد و قابلیت پردازش هزاران تراکنش را در یک ثانیه دارد. این شبکه از یک الگوریتم به نام لاچسیس (Lachesis) استفاده می‌کند، که امنیت بالایی دارد و هیچ تراکنشی در آن بازگشت‌پذیر نیست.

مطلب پیشنهادی داموندمگ:  معاملات فیوچرز در ارزهای دیجیتال : صفر تا صد فیوچرز کوکوین

5 ییلد فارم شبکه فانتوم

ویژگی‌ها و امکانات بسیاری در شبکه فانتوم وجود دارد، که محبوبیت خوبی باری آن ایجاد کرده است. خبر خوب برای کاربران فانتوم این است که می‌توانند به کمک آن از طریق ییلد فارمینگ هم کسب درآمد کنند. کافی است، 5 ییلد فارم شبکه فانتوم که شناخته‌شده هستند را بررسی کنیم تا بدانیم که در چه بسترهایی می‌توانیم کشت سود انجام دهیم.

اسپیریت سواپ

اسپیریت سواپ

اسپیریت سواپ از اولین صرافی‌های غیرمتمرکزی است که روی شبکه فانتوم راه‌اندازی شدند. این صرافی از مدل AMM و مشابه یونی سواپ است. با استفاده از این پلتفرم، ارائه‌دهندگان نقدینگی می‌توانند یک جفت توکن را سپرده‌گذاری کنند و یک الگوریتم به طور خودکار برای جفت توکن، بازار ایجاد می‌کند. پاداش‌های ییلد فارمینگ از طریق مبادلات و معاملات انجام شده در اسپیریت سواپ به دست می‌آیند.

اسپیریت سواپ در حال حاضر 43 میلیون دلار دارایی قفل شده را تضمین می‌کند و انواع مختلفی از استخرهای با بازده بالا و گزینه‌های استیکینگ را برای انواع دارایی‌ها از جمله بیت کوین، اتریوم و توکن بومی خود یعنی اسپیریت (SPIRIT) فراهم می‌کند.

همچنین این صرافی توصیه کرده است کاربران از کامپاندینگ (compounding) استفاده کنند. در این روش کاربران باید سود به دست آمده از استیکینگ یا هر نوع دیگری از سپرده‌گذاری ارز دیجیتال خود را دوباره سرمایه‌گذاری کنند. با توجه به اینکه کارمزد قراردادهای هوشمند بسیار ناچیز است این کار به صرفه است. اغلب سودهایی که دوباره استفاده نمی‌شوند، در مدت کوتاهی از بین می‌روند.

اسپوکی سواپ

اسپوکی سواپ هم یک صرافی غیرمتمرکز در شبکه فانتوم است. در این صرافی حرف اول را امنیت می‌زند. با توجه به اینکه این صرافی بسیار فعال است، توانسته یکی از دلایل جذب کاربر بیشتر به شبکه فانتوم باشد. رابط کاربری این صرافی شبیه به یونی سواپ و پنکیک سواپ است که اغلب با آن آشنا هستیم.

مطلب پیشنهادی داموندمگ:  بنکور چیست؟ صرافی Bancor با توکن BNT

امکاناتی که این صرافی را برای حضور در لیست 5 ییلد فارم شبکه فانتوم مناسب کرده است، وجود استخر نقدینگی، امکان استیک کردن و به طور کلی امکان ییلد فارمینگ است. این صرافی حدود 51 میلیون دلار دارایی قفل شده را تضمین می‌کند و امکانات استیکینگ را برای ارزهای مختلفی از جمله اتریوم و ارز بومی خود یعنی بو (BOO) ارائه می‌دهد.

یکی دیگر از دلایل شناخته شده بودن اسپوکی سواپ، امکان مینت NFTهای هنری و کمک به جامعه هنرمندان در ارائه آثارشان است.

هایپر جامپ

سومین فارم شبکه فانتوم که در این مقاله قصد معرفی آن را داریم، هایپر جامپ نام دارد. هایپر جامپ یک پروتکل و اکوسیستم دیفای است که بر اساس NFTها، بازی‌ها و توکنومیک‌ها (tokenomics) ساخته شده است که به شدت برای کاربران دیفای در شبکه فانتوم مفید هستند.

هایپر جامپ بر بازی‌ها و کسب سود از دیفای با شیوه سرگرمی تمرکز دارد. به این ترتیب که کاربران می‌توانند از طریق انجام بازی‌های بومی و شرکت در چالش‌ها و مسابقات مختلف آن‌ها ارز دیجیتال پاداش بگیرند.

این پلتفرم، برای دارایی‌های بومی فانتوم و سایر دارایی‌ها از شبکه‌های دیگر، امکانات استیکینگ، فارم‌ها و استخرها را فراهم کرده است. همچنین یک پل بومی از بایننس کوین به ارز دیجیتال فانتوم (FTM) و بالعکس ارائه می‌کند که پاداش‌ها را متنوع‌تر می‌کند. در این پلتفرم نیز امکان کامپاندینگ وجود دارد.

واکا فایننس

واکا فایننس یک پلتفرم AMM و صرافی غیرمتمرکز ارز دیجیتال است که برنامه‌هایی برای ارائه استیکینگ نقدینگی، وام‌دهی و استقراض و معاملات با لوریج  دارد. جاه‌طلبی آن تبدیل شدن به یک هاب دیفای است که به طور خاص برای استفاده از قدرت بلاک چین فانتوم ساخته شده است. واکا فایننس در مراحل اولیه رشد خود است و در حال حاضر 16 میلیون دلار دارایی قفل شده را در سراسر پلتفرم خود تضمین می‌کند.

واکا فایننس گستره وسیعی از امکانات مربوط به استخر سود و استیکینگ را برای دارایی‌های شبکه فانتوم ارائه می‌کند، که پاداش‌های آن برحسب واکا ارز بومی همین پلتفرم پرداخت می‌شوند.

بیفی فایننس

بیفی فایننس

بیفی فایننس یک پلتفرم بهینه‌ساز سود چند زنجیره‌ای است که به کاربران اجازه می‌دهد بازدهی خود را از طریق استراتژی‌های سرمایه‌گذاری خودکار به حداکثر برسانند. بیفی فایننس از استخرهای نقدینگی بسیاری از پلتفرم‌های مبتنی بر فانتوم مانند اسپوکی سواپ، استر و فرویو استفاده می‌کند تا سود بهتری را در قالب توکن بیفی برای کاربران ارائه دهد.

مطلب پیشنهادی داموندمگ:  6 پروژه برتر سولانا: معرفی پروژه های آینده دار بلاک چین سولانا

در حال حاضر این پلتفرم بیش از 10 میلیون دلار دارایی را از طریق استخرهای فانتوم تضمین می‌کند. همچنین کسب سود از این پلتفرم و از روش کامپاندینگ بسیار رقابتی است.

سخن پایانی

وقتی تصمیم می‌گیرید  از یک شبکه استفاده کنید و در آن فعالیت‌های خود در صنعت کریپتو را ادامه دهید، لازم است در نظر داشته باشید که صرافی‌ها و ابزارهای شبکه منتخب شما چه ویژگی‌هایی را ارائه می‌کنند و آیا دست شما در انتخاب روش کسب سود در این شبکه امکان‌پذیر است یا خیر.

شبکه فانتوم به سبب اهمیتی که برای رفع مشکلات مقیاس‌پذیری اتریوم 1.0 قائل است و تا حدودی هم توانسته این مشکل و مسائل دیگر اتریوم را حل کند، محبوبیت خوبی به دست آورده است. خوشبختانه این شبکه همچنین، امکاناتی را در خصوص ییلد فارمینگ برای کاربران خود فراهم کرده است. در این مقاله از داموندمگ، دیدیم که 5 ییلد فارم شبکه فانتوم که محبوب‌تر از سایرین هستند کدم‌اند و هریک چه ویژگی‌هایی دارند.

سؤالات متداول

ییلد فارم چه ویژگی هایی دارد؟

هر پلتفرمی که امکان ییلد فارمینگ را فراهم می‌کند، باید چند ویژگی اساسی داشته باشد. اول اینکه بهتر است محدود به یک روش نباشد و از استیکینگ تا وام‌دهی و انواع استخرها را در خود جای داده باشد. همچنین باید تضمین کند که می‌تواند مبلغ قابل توجهی دارایی در خود داشته باشد. اگر این پلتفرم امکان کامپاندینگ را هم داشته باشد، بسیار سودآورتر خواهد بود.

چرا به ییلد فارم شبکه فانتوم نیاز داریم؟

فانتوم یک شبکه خوب است، که مقیاس‌پذیرتر از اتریوم 1.0 است و کارمزدهای کمتری نیز دریافت می‌کند، بنابراین کاربران زیادی دارد، که نیاز دارند بتوانند از روش‌های مختلف درآمد کسب کنند. بنابراین اگر قرار باشد به کار با این شبکه ادامه بدهیم، به ییلد فارم‌های آن نیاز داریم.

دسته بندی مطالب
مطالب مرتبط
مطالب مرجع

ارز دیجیتال چیست؟

بلاک چین چیست؟

متاورس چیست؟

NFT چیست؟

دیفای (DeFi) چیست؟

صرافی غیرمتمرکز چیست؟

کیف پول چیست؟

تحلیل تکنیکال چیست؟

ایردراپ چیست؟

استیکینگ ارز دیجیتال چیست؟

بیت کوین چیست؟

اتریوم چیست؟

تتر چیست؟

خرید و فروش ارز های دیجیتال
ما را دنبال کنید
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.