داموندمگ

اوما کوین چیست؟ ارز دیجیتال UMA با توکن UMA

DAMOND

UMA یکی از اولین پروتکل‌هایی است که توانست در اکوسیستم محبوب امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) خودی نشان دهد. این پروتکل مانند اکثر پروژه‌های موجود در این فضا، یک توکن بومی دارد، توکن UMA، اوما کوین نام دارد و توسط شبکه بزرگ اتریوم پشتیبانی می‌شود. پروتکل UMA قصد دارد به طیف وسیعی از کاربران کریپتو امکان دسترسی به بازار مالی غیرمتمرکز را بدهد تا علاقمندان بتوانند به راحتی از طریق این پروتکل محصولات دیفای خود را ایجاد کنند. در واقع UMA به کاربران اجازه می‌دهد تا از طریق ابزارها و امکانات موجود در پلتفرم، قراردادهای مالی و دارایی‌های مصنوعی بسازند.
در واقع با وجود این پروژه متن باز و غیرمتمرکز، دسترسی به بازار جهانی بدون محدودیت برای کاربران  سراسر جهان امکان‌پذیر می‌شود. امادر این مقاله بررسی می‌کنیم UMA چه ویژگی‌هایی دارد و چطور می‌تواند به این هدف مهم دست پیدا کند. در ادامه این مطلب از داموندمگ با ما همراه باشید.

اوما کوین چیست؟

UMA کوتاه شده عبارت Universal Market Access و به معنای دسترسی به بازار جهانی است. UMA یک سرویس اوراکل در شبکه اتریوم بوده و به پروژه‌های WEB3 این امکان را می‌دهد تا بتوانند داده‌های دنیای واقعی را بر روی بلاک چین قرار دهند. UMA به عنوان یک پلتفرم غیرمتمرکز قراردادهای مالی، به کاربران این امکان را می‌دهد تا بتوانند بر اساس شبکه اتریوم، قراردادهای مالی و دارایی‌های مصنوعی ایجاد کنند. دارایی‌های مصنوعی (synthetic assets) مشابه مشتقات مالی سنتی هستند که ارزش خود را از سایر دارایی‌های اساسی مانند کالاها، ارزها، فلزات گرانبها، سهام یا اوراق قرضه می‌گیرند.

معرفی پروتکل UMA

UMA به طور خاص به کاربران خود اجازه می‌دهد تا قراردادهای مالی خود را طراحی کرده و بر روی بلاک چین اتریوم اجرا کنند. همچنین کاربران می‌توانند هرگونه مشتقات مالی دنیای واقعی مانند قراردادهای آتی، قراردادهای CFD و… را از طریق این پروتکل، دیجیتالی و اتوماتیک کنند.

برای آنکه پروتکل UMA بتواند در بالاترین سطح یکپارچگی داده‌های اپلیکیشن‌های Web3 را تضمین کند، از مدلی تحت عنوان “true unless disputed” استفاده می‌کند. علاوه بر این، سرویس اوراکل UMA برای حل اختلافات احتمالی، مکانیزم نوآورانه DVM (تأیید صحت داده‌ها) را به کار می‌گیرد.

معرفی تیم توسعه UMA

حال که دیدیم اوما کوین چیست باید مروری بر سازندگان آن داشته باشیم. پروتکل UMA در سال 2018 توسط  Hart Lamburو Allison Lu راه‌اندازی شد. Lambur در سال 2005 با مدرک علوم کامپیوتر از دانشگاه کلمبیا آمریکا فارغ التحصیل شده است. Lambur علاوه بر اینکه مؤسس UMA باشد، مدیرعامل و یکی از بنیان‌گذاران Risk Labs یعنی شرکت توسعه‌دهنده پروتکل UMA، نیز هست. او قبل از UMA و Risk Labs، به عنوان دستیار تحقیقاتی در Columbia و معامله‌گر اوراق قرضه در Goldman Sachs فعالیت می‌کرد.

Allison Lu دیگر بنیان‌گذار پروتکل UMA، مدرک اقتصاد و مدیریت خود را مؤسسه فناوری ماساچوست دریافت کرده است. بین سال‌های 2009 تا 2015، به عنوان معاون در Goldman Sachs فعالیت داشت و در آنجا با همکار کنونی خود، Hart Lambur، آشنا شد. پس از قطع همکاری با Goldman Sachs، او کار خود را به عنوان معاون تجزیه و تحلیل اعتبار و ریسک در اپلیکیشن موبایلی خدمات مالی Tela آغاز کرد. علاوه بر این، Lu به عنوان مشاور، با یک پلتفرم وام‌دهی همتا به همتا مبتنی بر اتریوم تحت عنوان One Daijo همکاری داشته است.

بررسی تاریخچه راه‌اندازی و تیم توسعه‌دهنده اوما کوین

اوراکل چیست؟

یکی از نکاتی که باید درباره توضیحات اوما کوین بررسی کنیم،چیستی اوراکل‌ها و نقش آن‌ها در راه اندازی پروژه اوماست. اوراکل‌ها نقش مهمی در پلتفرم UMA ایفا می‌کنند. اوراکل‌ به سرویس‌های خارجی گفته می‌شود که با قراردادهای هوشمند در تعامل هستند. بلاک چین‌ها و قراردادهای هوشمند برای اینکه به داده‌های دنیای واقعی دسترسی داشته باشند و داده‌های خارج زنجیره‌ای را به بلاک چین وارد کنند، به اوراکل‌ها متکی هستند.

علاوه بر این، اوراکل‌ها منابع داده قابل تأیید را به قراردادهای هوشمند و برنامه‌های غیرمتمرکز (dApps) متصل می‌کنند. با فراهم شدن امکان دسترسی به منابع قابل‌ اعتماد خارج از شبکه بلاک چین بومی، توسعه‌دهندگان، قراردادهای هوشمند پیچیده‌ای را با هدف خودکارسازی توافقات میان طرفین، ایجاد می‌کنند.

نحوه عملکرد اوراکل چگونه است؟

در واقع اوراکل‌ها می‌توانند داده‌های خارج زنجیره‌ای با اشکال مختلف همچون فیدهای قیمت، بروزرسانی‌های ترافیک، گزارشات آب و هوا یا اعلان‌های ساده را به بلاک چین وارد کنند. توجه داشته باشید که اوراکل‌ها تنها نقش حمل‌کننده این داده‌ها را برعهده دارند. برای درک بهتر نحوه عملکرد اوراکل‌ها به مثال زیر توجه کنید.

سناریویی را در نظر بگیرید که در آن شما و دوستتان با استفاده از یک قرارداد هوشمند، روی نتیجه یک بازی ورزشی شرط‌بندی می‌کنید. این قرارداد هوشمند، برای دسترسی به داده‌های موجود در سایت‌های ورزشی مختلف یا یک رابط برنامه‌نویسی اپلیکیشن (API) و تایید نتیجه بازی، از اوراکل‌ها استفاده می‌کند. در واقع از آنجاییکه قراردادهای هوشمند نمی‌توانند به طور مستقیم با سایت‌ها تعامل داشته باشند، در این پروسه از اوراکل‌ها استفاده می‌شود.

مطلب پیشنهادی داموندمگ:  ترشولد نتورک چیست؟ ارز دیجیتال Threshold Network با توکن T

معرفی انواع اوراکل‌های بلاک چینی

انواع مختلفی از اوراکل‌ها وجود دارند که هرکدام از آنها به نحوی طراحی شده‌اند که فرایند رله کردن داده‌های درون زنجیره‌ای را با کمی تفاوت نسبت به هم انجام می‌دهند. بااین‌حال تمامی انواع اوراکل‌ها به گسترش دامنه فناوری‌های Web3 کمک می‌کنند. علاوه بر این، برخی از اوراکل‌ها داده‌های مورد نیاز را از منابع سخت افزاری و گروهی دیگر از آنها داده‌ها را از منابع نرم‌افزاری تهیه می‌کنند.

همچنین، برخی از اوراکل‌ها فقط می‌توانند داده‌ها را در یک جهت به زنجیره وارد کنند. در حالیکه گروه دیگر از اوراکل‌ها می‌توانند داده‌ها را به صورت رفت و برگشتی میان منبع داده و بلاک چین جابه‌جا کنند. در آخر نیز، اوراکل‌ها بسته به متمرکز یا غیرمتمرکزبودن، در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار می‌گیرند. به این ترتیب، اوراکل‌ها می‌توانند به طور همزمان به چند دسته مختلف تقسیم شوند.

اوما کوین چیست و چه کاربردهایی دارد؟

اوما کوین توکن بومی پروتکل UMA است. این نقش‌های متعدد دیگری  را نیز در سراسر پلتفرم برعهده دارد. این کوین بر اساس استاندارد 20ERC شبکه اتریوم طراحی شده است. توکن UMA نیز مانند سایر توکن‌های بومی پروژه‌های رمزنگاری در رسیدن به اهداف پروتکل اوما نقش مهمی دارد.

دارندگان اوما کوین می‌توانند در رای‌گیری‌های مربوط به بررسی پیشنهادات بروزرسانی، ارتقا و تغییرات پارامترهای پروتکل شرکت کنند. علاوه بر شرکت در رأی‌گیری‌ها، اوما کوین، مدیریت درون زنجیره‌ای را ساده‌تر می‌کند و در حفظ امنیت شبکه نقش دارد. در نهایت این کوین به عنوان بخشی از مکانیزم تأیید داده‌‎ها (DVM) برای حل اختلاف احتمالی ضروری است.

اوما کوین چیست

بررسی توکنومیک اوما کوین

بر اساس رتبه‌بندی سایت معتبر Coinmarketcap در حال حاضر اوما کوین در میان تمام کوین‌های موجود در بازار در رتبه 136 قرار دارد. مجموع عرضه (total supply) اوما کوین برابر با 105 میلیون توکن خواهد بود و  از این مقدار تاکنون حدود 68 میلیون توکن در گردش بازار قرار گرفته است. در ادامه به نحوه توزیع اوما کوین در زمان عرضه اشاره می‌کنیم.

  • 2 میلیون کوین در پروسه عرضه اولیه سکه (ICO) پروژه UMA، فروخته شد.
  • 5 میلیون کوین برای بنیان‌گذاران پروژه UMA، رزرو شده است.
  • 35 میلیون کوین برای استفاده در فرایند پاداش‌دهی به توسعه‌دهندگان پروتکل UMA، کنار گذاشته شده است.
  • 5 میلیون کوین برای فروش در آینده در نظز گرفته شده.

به منظور ایجاد و افزایش انگیزه مشارکت‌کنندگان سیستم رأی‌گیری پروتکل UMA، هر زمانی که یک فرایند رأی‌گیری در شبکه انجام می‌شود، پاداش تورمی معادل 0.05% از عرضه فعلی UMA، بین رأی دهندگان فعال شبکه توزیع می‌شود. میزان این پاداش بر اساس مقدار دارایی استیک شده کاربر تعیین می‌شود.

بررسی توکنومیک اوما کوین

ویژگی اوما کوین چیست؟

همانطور که از نامش پیداست، هدف اصلی طراحی و راه‌اندازی UMA ایجاد بستری است که بر اساس آن کاربران بتوانند به بازار جهانی دسترسی پیدا کنند. تیم توسعه‌دهنده این پروژه با هدف دموکراتیک و غیرمتمرکز کردن بازار مشتقات مالی، پروتکلی را ایجاد کرد که بتوان از طریق آن، دارایی‌های مصنوعی و قراردادهای مالی را روی فناوری بلاک چین توسعه‌ داد.

ورود به بازارهای مالی سنتی شامل موانع زیادی در خصوص فرم مقررات و الزامات نگهداری است، این موانع سبب می‌شود تا عملاً افراد به نحوی از مشارکت در این نوع بازار مالی، منع شوند. از طرفی برای اغلب سرمایه‌گذاران و معامله‌گران احتمالی ورود به بازارهای مالی خارج از سیستم محل زندگی، دشوار است. این امر مانع از شکل‌گیری و ظهور یک بازار مالی جهانی فراگیر شده است.

این شرایط سبب شده تا فقط تعداد انگشت شماری از مؤسسات مالی که توان انجام الزامات و پیروی از رویه‌های قانونی را دارند، بتوانند در این فضا مشارکت کنند.

قراردادهای UMA مبتنی بر شبکه اتریوم، با ماهیت مستقل از مجوز و غیرمتمرکزی که دارند، به هر کاربری از هر کجای دنیا این امکان را می‌دهند تا بتواند مشتقات مالی دیجیتال را  ایجاد، اجرا و معامله کنند. به‌ویژه در مورد در کشورهایی که اقتصادهای در حال توسعه دارند و اغلب  مؤسسات مالی در آنها ناپخته هستند و فعالان بازارهای محلی را مجبور به انزوا می‌کنند.

چه ویژگی‌هایی پروتکل UMA را سایر رقبا متمایز می‌کند

بررسی امنیت پلتفرم UMA

از آنجاییکه پروتکل UMA بر روی بلاک چین معتبر و بزرگ اتریوم اجرا می‌شود، از امنیت بالایی برخوردار است. همچنین به دلیل استفاده از شبکه اتریوم، پروتکل UMA نیز از طریق مکانیزم Proof of Work و تابع هش Ethash محافظت می‌شود.

همانطور که احتمالاً می‌دانید، تیم توسعه‌دهنده اتریوم در حال کار بر روی ارتقای این شبکه به نسخه 2.0 و جایگزین کردن مکانیزم Poof of Work با مکانیزم  Proof of Stake است. در نتیجه، پس از آنکه فرایند انتقال در بلاک چین اتریوم به طور کامل انجام شود، پلتفرم UMA نیز از طریق پروتکل PoS ایمن خواهد شد. علاوه بر این، UMA جهت اطمینان از عملکرد درست قراردادهای هوشمند، به طور منظم ممیزی‌هایی را اجرا می‌کند.

مطلب پیشنهادی داموندمگ:  بلاکچین ریف چیست؟ ارز دیجیتال Reef Finance با توکن REEF

استفاده از مکانیزم جدید  developer mining در شبکه UMA

در حال حاضر واحدهای جدید اوما کوین، از طریق مکانیزم جدیدی تحت عنوان “developer mining” وارد گردش بازار می‌شوند. این مکانیزم جدید، در ازای استقرار قراردادهای کاربردی، بر اساس سطح کاربرد آنها، به توسعه‌دهندگان پاداش اهدا می‌کند. همچنین، استفاده از این روش استخراج ارزهای دیجیتال، به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا در اکوسیستمی که در ایجاد آن دخیل بوده‌اند، سهمی داشته باشند.

امنیت شبکه اوما کوین چطور تأمین می‌شود

بررسی نحوه عملکرد UMA

پروتکل UMA فرایند ساخت دارایی‌های مصنوعی معروف به ” priceless financial contracts” را برای توسعه‌دهندگان آسان کرده است. ممکن است ارزش این نوع دارایی‌ها از ارزش دارایی‌های دنیای واقعی پیروی کند. در واقع، هدف ایجاد این پروتکل، افزایش سطح دسترسی کاربران به بازارهای مالی اعلام شده است. دارایی‌های مصنوعی ایجاد شده در پروتکل UMA، از طریق یک بازار جهانی یکپارچه که در آن افراد می‌توانند محصولات مالی را با یکدیگر معامله کنند؛ برای خرید و فروش در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

پروتکل UMA بستری را فراهم کرده که در آن هر کسی بتواند بدون وجود یک نهاد قانون‌گذار یا واسطه، به ریسک‌های مالی دسترسی داشته باشد. چراکه در این پروتکل  به منظور تسهیل اداره جامعه به‌جای نهادهای متمرکز از یک سازمان مستقل غیرمتمرکز (DAO) استفاده شده است. بنابراین، می‌توان گفت، UMA در ایجاد یک بازار آزاد و منصفانه مؤثر واقع شده است. حالا دقیق تر می‌توانیم بفهمیم اوما کوین چیست.

در صورتی که سهامداران (participant) شبکه، درخواست ارائه اطلاعات قیمت را دریافت کنند، اطلاعاتی مربوط به شناسه قیمت مورد نظر، مهر زمانی درخواست قیمت و هرگونه داده دیگری که به فیدهای قیمت مربوط شود را به درخواست‌کننده ارائه خواهند کرد. درخواست‌کننده نیز، در ازای دریافت این اطلاعات هزینه‌ای را تحت عنوان هزینه سرویس و پاداش سهامدار ارائه‌دهنده این اطلاعات، پرداخت می‌کند. همچنین درخواست‌کننده وظیفه دارد اطلاعات مربوط به ارزی که به وسیله آن هزینه‌های مذکور را پرداخت کرده است را ارسال کند.

هر کاربری می‌تواند درخواست دریافت اطلاعات قیمت (Price data) را داشته باشد، حتی اگر این افراد در DVM ثبت نام نکرده باشند. همچنین پروپزرها (پیشنهاد دهندگان /  proposer) می‌توانند با مراجعه به فیدهای قیمت خارج زنجیره‌ای، به درخواست‌های ارائه اطلاعات، پاسخ دهند. در ازای ارائه این اطلاعات، پاداش‌ دریافت می‌کنند. میزان این پاداش‌ها از قبل و از طریق درخواست‌کننده اطلاعات مشخص شده است. در صورتیکه اطلاعات ارائه شده نادرست باشد، پروپزر خاطی پاداش خود را از دست می‌دهد.

علاوه بر این، در پروتکل UMA از جهت حل اختلافات احتمالی از فرایند تحت عنوان  “proposal liveness period” استفاده می‌شود. بر اساس آن مناقشه کنندگان می‌توانند قیمت‌های ارائه شده توسط پروپزرهایی که از فیدهای قیمت خارج زنجیره‌ای استفاده کرده‌اند را رد کنند. در واقع “proposal liveness period” پنجره‌ای را ایجاد می‌کند تا قبل از آنکه بر سر قیمت‌های توکن توافق حاصل شود، کاربران بتوانند اختلاف نظر خود را مطرح کنند. به این ترتیب در صورت وجود اختلاف نظر، قیمت‌های توکن وارد DVM می‌شود. این بدان معناست که شبکه به منظور رسیدن به راه‌حل، یک دوره رأی‌گیری ۴۸ تا ۹۶ ساعته برگزار می‌کند.

مکانیزم DVM در شبکه اوما چیست؟

DVM کوتاه شده عبارت data verification mechanism بوده و به عنوان مکانیزمی جهت حل اختلافات داخلی قراردادهای UMA استفاده می‌شود. هرگونه اختلافی که به Optimistic Oracle های پروتکل UMA یا انحلال قراردادهای مالی مرتبط باشد، به مکانیزم DVM هدایت می‌شود. همچنین در صورت بروز اختلاف بر سر قیمت،  قیمت‌های مورد نظر طرفین به DVM ارسال می‌شوند. به این ترتیب برای حل این اختلاف، دارندگان اوما کوین می‌توانند در یک تایم استامپ خاص، در رأی‌گیری قیمت صحیح توکن شرکت کنند. آرا 48 تا 96 ساعت پس از رأی‌گیری شمارش خواهند شد.

بررسی نحوه کارکرد پروتکل UMA

پس از شمارش آرا، اگر مکانیزم DVM صحت منازعه را تأیید کند، پروپزری (proposer) که سبب ایجاد اختلاف شده است، تعهد خود را از دست داده و پاداش به طرف مناقشه می‌رسد. به همین ترتیب، اگر منازعه نادرست تشخیص داده شود، طرف مناقشه تعهد خود را از دست داده و پروپزر پاداش را دریافت می‌کند. این موضوع سبب می‌شود تا همه شرکت‌کنندگان به طور صادقانه فعالیت کنند.

علاوه بر آن، در بدنه اوراکل‌های UMA دررابطه‌با هزینه‌های حمله به DVM از تضمین‌های اقتصادی استفاده شده است. به این ترتیب هزینه حمله به اوراکل‌ها از سود بالقوه‌ای که ممکن از نتیجه حمله به دست آید،  بسیار بیشتر خواهد بود. در نتیجه هیچ توجیه اقتصادی برای حمله به DVM وجود نخواهد داشت.

آموزش خرید اوما کوین و معرفی صرافی‌های پشتیبان UMA

در صورتیکه مایل به خرید و سرمایه‌گذاری در اوما کوین هستید، می‌توانید از طریق یکی از صرافی‌های رمزنگاری پشتیبان اوما کوین اقدام کنید. در حال حاضر بسیاری از صرافی‌های بزرگ و محبوب صنعت کریپتو از جمله Coinbase Pro، Binance، Bilaxy، OKEx، Huobi، Kucoin، Gate.io، Kraken، UniSwap و… از اوما کوین پشتیبانی می‌کنند. در این صرافی‌ها ارز دیجیتال UMA با برترین کوین‌ها، استیبل کوین‌ها و ارزهای فیات مانند USD، USDT، BTC، ETH و.. جفت شده است.

مطلب پیشنهادی داموندمگ:  لایت کوین چیست؟ ارز دیجیتال Litecoin با توکن LTC

آموزش خرید اوما کوین از صرافی دیجیتالی

جهت خرید UMA ابتدا لازم است صرافی‌های پشتیبان این کوین را از نظر امنیت، رابط کاربری، کارمزد و اعتبار مورد بررسی قرار دهید. پس از آن به سایت رسمی صرافی مدنظر رفته و با ارائه اطلاعات خواسته شده مراحل ثبت نام را تا انتها طی کنید. پس از آنکه وارد پنل کاربری خود شدید، با توجه به ارز جفت شده با اوما کوین، کیف پول صرافی خود را شارژ کنید. برای شارژ کیف پول لازم است از طریق منوی صرافی به بخش Deposit رفته و پس از پیدا کوین مدنظر، آدرس کیف پول صرافی را اسکن یا کپی کرده و مقدار کوین مدنظر را واریز کنید.

پس از شارژ حساب، به بخش Trading صرافی رفته و جفت ارز مورد نظر خود را انتخاب کنید. در نهایت نیز به از طریق باکس Buy UMA و انتخاب روش ثبت سفارش (Market، Limit و…)  سفارش خرید خود را ثبت و نهایی کنید.

بهترین کیف پول اوما کوین چیست؟

از آنجاییکه اوما کوین بر اساس استاندارد ERC20 ساخته شده سرمایه‌گذاران می‌توانند دارایی‌های UMA خود را در تمام کیف پول‌های پشتیبان استاندارد ERC20  ذخیره و نگهداری کنند. کاربران می‌توانند بر اساس استراتژی سرمایه‌گذاری خود، از میان انواع کیف پول‌های سخت افزاری و نرم‌ افزاری موجود، مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنند. در ادامه لیستی از برترین کیف پول‌های پشتیبان اوما کوین آورده شده است.

  • Atomic Wallet (دسکتاپ، iOS و اندروید)
  • Exodus (دسکتاپ، iOS و اندروید)
  • Coinomi (دسکتاپ، iOS و اندروید)
  • MetaMak (مرورگر، iOS و اندروید)
  • Trust Wallet (iOS و اندروید)
  • کیف پول‌های سخت افزاری پشتیبان UMA
  • Ledger Nano S
  • Ledger Nano X
  • Trezor Model One
  • Trezor Model T

کدام کیف پول‌ها از اوما کوین پشتیبانی می‌کنند

چه عواملی تعیین‌کننده ارزش اوما کوین هستند؟

ارزش UMA بر اساس ظرفیت فنی، فناوری، کاربرد، موارد استفاده و میزان اقبال و پذیرش عمومی کاربران مشخص می‌شود. ارزش ذاتی UMA نیز بر اساس فناوری نوآورانه و کارایی مرتبط آن با هدف پروژه تعیین شده و به این ترتیب ارزش بازار اوما کوین نیز تحت‌تأثیر قرار خواهد کرد. اما به طورکلی به دلیل وجود نوسانان شدید در بازار ارزهای دیجیتال، ارزش ذاتی یک پروژه مانند UMA، با قیمت توکن آن هماهنگ نیست.

در نهایت قیمت اوما کوین نیز مانند سایر کوین‌های موجود در بازار کریپتو، تحت‌تأثیر عوامل بسیار متعددی قرار دارد. از جمله این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • فعالیت تیم توسعه‌دهنده
  • ارتقا و به روزرسانی پروژه
  • توسعه نقشه راه UMA
  • شرکای پروژه
  • سرمایه‌گذاران اصلی
  • رابط کاربری و ارائه ویژگی‌های جدید
  • میزان سطح همکاری با سایر پروژه‌های رمزنگاری
  • اخبار و رویدادهای مهم اقتصادی و سیاسی

چطور می‌توان از پلتفرم UMA استفاده کرد؟

پروتکل UMA با ارائه یک محیط کاربرپسند این امکان را به کاربران و علاقمندان فضای مالی غیرمتمرکز می‌دهد تا به راحتی بتوانند قراردادهای مالی ایجاد کرده و هر دارایی ارزشمند زندگی واقعی را به منظور اضافه کردن به پروتکل UMA، توکنیزه کنند. در نتیجه هر کسی می‌تواند برای ایجاد دارایی‌های مصنوعی و دموکراتیزه کردن شیوه کار با بازارهای مالی سنتی، از UMA استفاده کند.

شرکت‌کنندگان این شبکه از جمله دارندگان اوما کوین و رأی‌دهندگان حکومتی نیز می‌توانند بر اساس سطح فعالیت، میزان حمایت از شبکه و تعداد توکن‌های خود جوایزی را کسب کنند.

سخن پایانی

در این مطلب نگاهی به اوما کوین انداختیم و دیدیم که اوما کوین چیست. اوما کوین، توکن بومی پلتفرم بلاک چینی و غیرمتمرکز UMA است. این توکن بر اساس استاندارد ERC20 شبکه اتریوم ایجاد شده است. از اوما کوین در امور مربوط به امنیت و حکمرانی شبکه UMA استفاده می‌شود. در حال حاضر بسیاری از صرافی‌های معتبر رمزنگاری مانند Binance، Kucoin، Kraken، Huobi و… از UMA کوین پشتیبانی می‌کنند.

 

سؤالات متداول

  • آیا خرید اوما کوین سرمایه‌گذاری مناسبی است؟

از نظر تحلیل بنیادی، پروژه اوما کوین دارای تیم توسعه و نقشه راه بسیار قوی و قابل‌اعتماد است. همچنین با وجود بحران‌های سیاسی و اقتصادی جهان و سقوط بازار کریپتو در سال 2022، ارز دیجیتال UMA توانست جایگاه خود را در بازار حفظ کند. بر اساس شرایط کنونی می‌توان امیدوار بود سرمایه‌گذاری بلند مدت در اوما کوین سودده باشد.

  • اوما کوین چیست؟

اوما کوین ارز دیجیتال بومی پروتکل UMA است. این پروتکل به کاربران اجازه می‌دهد تا دارایی‌های مصنوعی ایجاد کنند. این دارایی‌های توکنیزه شده در پروتکل UMA تحت عنوان priceless financial contracts شناخته می‌شوند.

  • چه کسانی پشت اوما کوین و پروژه UMA هستند؟

اوما کوین توسط Hart Lambur و Allison Lu در سال 2018 ایجاد شده است. این دو دارای پیشینه و تحصیلی و شغلی مرتبط با امور مالی و کامپیوتر هستند.

دسته بندی مطالب
مطالب مرتبط
مطالب مرجع

ارز دیجیتال چیست؟

بلاک چین چیست؟

متاورس چیست؟

NFT چیست؟

دیفای (DeFi) چیست؟

صرافی غیرمتمرکز چیست؟

کیف پول چیست؟

تحلیل تکنیکال چیست؟

ایردراپ چیست؟

استیکینگ ارز دیجیتال چیست؟

بیت کوین چیست؟

اتریوم چیست؟

تتر چیست؟

خرید و فروش ارز های دیجیتال
ما را دنبال کنید
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.